Kávéautomatára van szüksége?
Elromlott, nem működik?

HÍVJON MOST!
+36709400456

Gyakori kérdések - Kávégép és Italautomata bérléssel kapcsolatban

Milyen költségekkel jár egy ital automata, vagy kávéautomata bérlése, kihelyezése?
Több féle konstrukcióból választhat, de legtöbbször az italautomaták kihelyezése, bérlése INGYENES, azonban van egy minimális havi adagszám (4-600adag/hó azaz napi 20-30adag fogyasztás) amit ez a konstrukció feltételez. Vannak kiegészítő dijas, támogatott, és teljes egészében utólagos(számla ellenében) töténő elszámolások is. Részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Mit tegyek, hogy cégem számára biztosítsanak egy, vagy több ital vagy melegital automatát?
Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a +36709400456-os telefonszámon, vagy írjon e-mailt nekünk. 

Lesz e bármilyen dolga cégemnek, az Önök által kihelyezett kávéautomatával?
A kávéautomata bérlés történhet "üresen" és üzemeltetve is. Klasszikus Üzemetetés esetén semmilyen dolga nem lesz a kihelyezett kávégéppel. Az automatákat cégünk üzemelteti: tölti és tisztítja, míg "üres italautomata bérlés" esetén ön fix díjért bérli az italutomatát a várható profit reményében tölti, és tisztitja is. Ez csak Öntől függ, hogy melyiket választja.

Mit kell biztosítanom, ha szeretnék kávégépet bérelni munkahelyemre?
Egy kávégép üzemeltetéshez: hálózati vízkiállás (vízcsap), és elektromos áram (230V) konnektor szükséges, míg a többi árusító automatának csak konnektor szükséges.

Mennyibe kerül majd egy pohár frissendarált kávé vagy egyéb ital?
A várható havi elfogyasztott adagszám, és a felhasznált ital alapanyagok függvényében 80-160Ft. Egyedi megbeszélés alapján.